Budaorsi Bus Terminal

Budaorsi Bus Terminal

Arquiteto
Intramuros
Localização
Budaörs, Budaörsi-Lakótelep, Hungary | View Map
Ano do Projeto
2020
Categoria
Estações de ônibus

Rodovias

Budaors Bus Terminal

Aluinvent como Fabricantes

The Budaörs bus terminal, winner of the BigSEE Architecture Award 2020 for Public and Commercial Architecture formed the focal point for an urban regeneration project which reimagined the existing relationship between the old terminal building and vehicular and pedestrian movement corridors.

Caption
Caption

Aluinvent worked with Architects, Intramuros, to ensure precise installation of the LO panels working with the building’s complex dimensions. Aluinvent’s console railing system was fixed directly to the concrete supporting structure which made installation of the rainscreen cladding quick and easy. The panels, made from recycled aluminium, require little to no maintenance or cleaning after installation and are fully recyclable on decommission.

Caption
Caption
Créditos do Projeto
Fabricantes
Arquitetos
Produtos utilizados neste projeto
Folha de especificações do produto

ElementoMarcaProduct name
FabricantesAluinvent
Folha de especificações do produto
Fabricantes
Featured Projects
Latest Products
News